• Sensommarmingel på Aberstens kontor i Gävle

  18-09-21

  Det var många välbekanta ansikten från regionens näringsliv som hälsade på och minglade runt i takvåningen på Winnhuset i Gävle när Abersten bjöd in till sommarmingel i augusti.

  Gå till företagsbladet via följande länk och läs mer. En intressant artikel om GDPR författad av advokat Jonas Vandér, anställd på Gävlekontoret, finns också publicerad.

  https://issuu.com/gestrikemedia/docs/fb6_sep_cb130cdccacffd

   

 • Abersten inleder samarbete med advokat Ronny Henning

  17-02-01

  För att förstärka vårt team har vi nu etablerat ett nytt samarbete med den mycket erfarna affärs- och tvistemålsjuristen advokat Ronny Henning, som är tillbaka till Gävle efter ett antal år i Stockholm.

  Ronny Henning har många års erfarenhet av aktiebolagsrättsliga spörsmål och har återkommande uppdrag som ordförande på bolagsstämmor. Han har även varit särskild granskare enligt aktiebolagslagen i börsnoterat bolag.

  För mer information se följande länk:

  http://svenskpress.se/articles/view/advokatfirman-abersten-forstarker-med-ronny-henning

   

  thumb

 • Nya och större lokaler för Aberstens kontor i Östersund

  16-11-16

  Abersten i Östersund har flyttat till nya och större lokaler på Hamngatan 15 i centrala Östersund. De nya lokalernas utformning, med bland annat en separat del för klientmottagande, motsvarar de förväntningar som kan ställas på en modern advokatverksamhet. Vi har dessutom fått fler kontorsrum vilket ger flexibilitet och möjlighet att på sikt rekrytera ytterligare medarbetare. Vi önskar såväl gamla som nya klienter välkomna!

  entre-hamngatan-15

  entre

  gemensam-yta-hamngatan-15

 • Abersten på REKON-seminarium i Stockholm

  16-05-31

  aktuelltobjekt-placeholder

  Abersten, företrätt av advokaterna Bertil Wingqvist, Björn Myhrberg och Claes Wallenborg deltog den 30 maj 2016 vid REKONs seminarium i Stockholm. Från flera kompetenta aktörer fick vi värdefull information som vi tar med oss in i ”konkursverkstaden”.

 • Advokat Annica Ullsten ny ordförande i StyrelseAkademien Västernorrland

  16-05-12

  Annica Ullsten har nyligen utsetts till ny styrelseordförande i StyrelseAkademien Västernorrland. Advokatfirman Abersten och StyrelseAkademien Västernorrland har sedan tidigare ett samarbete och genomför olika gemensamma aktiviteter för att stärka de lokala företagens kompetens när det gäller styrelsearbete.

  Annica-Ullsten

  StyrelseAkademien Västernorrland utför ett viktigt arbete och jag ser ordförandeskapet som ytterligare en möjlighet för mig och Abersten att bidra till Sundsvallsregionens utveckling. Bra och långsiktiga styrelsebeslut ger framgångsrika företag, vilket i sin tur ökar förutsättningarna för tillväxt i regionen.

   

   

 • Advokatfirman Abersten presenterar ny hemsida!

  16-04-15

  abersten-nywebb

  Advokatfirman Abersten har i mer än 100 år hjälpt sina klienter att få rätt. Från Gävle i söder till Örnsköldsvik i norr tillhandahåller vi juridiska tjänster för såväl företag som privatpersoner. Vi är dock ingen hundraåring som försvinner. Istället firar vi stolt vårt jubileum med en ny hemsida samt intåg på sociala medier för att bättre nå ut till våra nuvarande och blivande klienter.

  Som klient på ett av våra kontor får du tillgång till ett stort nätverk av jurister med specialistkompetens inom just det rättsområde där du behöver hjälp. Ditt intresse och dina behov sätter ramen för vårt uppdrag vilket alltid utförs med stort kunnande och engagemang. Tveka därför inte att ställa dig frågan: Behöver jag en advokat?

 • Abersten i Hudiksvall rekryterar

  16-03-17

  Vi är glada att hälsa Pontus Sjölund välkommen till byrån. Pontus har nyligen avslutat sin juristutbildning vid Umeå Universitet. Under sin utbildningstid har Pontus bland annat vunnit Sveriges största studenttävling i affärsjuridik – Business Law Challenge. Parallellt med sin utbildning har Pontus tjänstgjort kortare perioder vid Advokatfirman Lindahl, PWC och advokatfirman Abersten.

  Pontus-Sjolund

   

 • Abersten i Sundsvall rekryterar igen!

  16-01-07

  There'se Brink

  Sedan den 7 januari 2016 är Therése Brink anställd som biträdande jurist i Sundsvall. Therése inledde sin juristbana på advokatbyrå i Småland men har sedan gjort karriär inom bank- och finansbranchen. Under de senaste sex åren har hon arbetet som kreditchef på Almi i Sundsvall. På Aberstens kontor i Sundsvall kommer Therése huvudsakligen att med humanjuridik men även med företagsrelaterad juridik.

  Vi välkomnar Therése till vår redan expanderade juriststyrka!

   

 • Abersten i Sundsvall rekryterar

  15-03-23

  Elin_Andersson

  Det är med stor glädje som Aberstens kontor i Sundsvall kan presentera en ny biträdande jurist.

  Elin Andersson är född och uppvuxen i Stöde och har efter att ha avlagt sin jur kand vid Umeå Universitet återvänt till sina hemtrakter. Elin har förutom sina studier under flera år arbetat inom försäkringsbranschen och då särskilt med personskador. Abersten stärker genom rekryteringen sin position som en av de ledande advokatbyråerna i Mittsverige och då särskilt inom rättsområdet personskaderegleringar. Elin kommer att arbeta huvudsakligen med personskaderätt men även med familjerätt, arvsrätt, brottmål, förvaltningsrätt, tvister och asylrätt.